06-51066968
Selecteer een pagina

Elke maand wordt er een Mierlo-Houtenaar in het zonnetje gezet met een prachtige bos bloemen van Bloemboetiek Nicole. Stichting Hart voor het Hout heeft deze maand de keuze laten vallen op Martien Maas omdat Martien, ondanks zijn respectabele leeftijd, nog steeds actief is op verschillende fronten.

Martien is het brein achter de “kwietkedieten” de carnavalsclub bij Savant Alphonsus. Vergaderingen worden belegd, de raad wordt samengesteld, spreekstalmeester, show- en zwetsavond mede voorbereiden en de orga- nisator van de legendarische boerenbruiloft, maar Martien versiert ook al 27 jaar tijdens carnaval de Cederhoutstraat met schitterende afbeeldingen van de ex-prinsen. Ook was hij 10 jaar lang de medeorganisator van de senioren vakantie week. Een prachtig evenement waar vele senioren aan deelnemen, maar ook zijn eigen tuin laat zien dat Martien geen zittend achterwerk heeft: het gazon lijkt wel kunst zo strak en groen.

Namens Bloemboetiek Nicole en Hart voor het Hout van harte proficiat. Zeker ook voor Riky. Zijn steun en toeverlaat die Martien alle vrijheid geeft en motiveert om toch vooral dit dankbare werk voort te zetten. Bedankt voor de gastvrijheid en blijf vooral gezond.

Artikel uit #ons Mierlo-Hout#